• Nuevo
Încărcător portabil cu Construit în Cabluri, 10000mAh Ultra Slim USB C Banca de Putere cu 4 Iesiri, Externe Acumulator Compatibil cu iPhone/iPad/Samsung Galaxy și Alte Dispozitive Inteligente(Albastru)

Încărcător portabil cu Construit în Cabluri, 10000mAh Ultra Slim USB C Banca de Putere cu 4 Iesiri, Externe Acumulator Compatibil

RON 57.80
Tova está disponible

Suma

????Built-in 3 Cablu de Încărcare : Bulit-în Micro, USB C și cabluri de Iluminat compatibil cu iphone 12/11/XR/8/6, IPad și Samsung Galaxy S20, Tablete și alte dispozitive inteligente.Nu este nevoie de a lua orice cabluri de încărcare. ????Încărcare 4 dispozitive simultan : încărcător Portabil cu 4 ieșiri (3 cabluri si unul USB UN port), care poate charing 4 dispozitive simultan.Cu fiecare port max 5 V/2 A ieșire, veți obține simultană de încărcare de mare viteză pentru 4 dispozitive. ????Non-alunecare de suprafață și curea ajustabilă cablu de proiectare pentru transport ușor,elibera mâinile de agățat banca de putere pe o geantă sau rucsac, ușor de utilizat în orice moment. ????Dimensiunea portabil și intellgence LED display : cu 5,7×2.7×0.7 cm dimensiune, ușor de transportat această baterie externă.La intellgence LED indicator pentru nivelul bateriei vă va arăta nivelul bateriei rămase. ????Tehnologie exclusivă, built-in de protecție protejează dispozitivele împotriva supracurenților, supraîncălzire, și supraîncărcarea.Multi Proteja sistemul de siguranță asigură protecția completă pentru tine și dispozitive.ceea ce veți obține : .

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie