• Nuevo
Renator RV Apă Supapa Regulatorului de Presiune. Alama Plumb de Apă Reglabil Reductor de Presiune cu Manometru pentru RULOTA Camper, și de Intrare Ecranate Filtru. M11-0660R.

Renator RV Apă Supapa Regulatorului de Presiune. Alama Plumb de Apă Reglabil Reductor de Presiune cu Manometru pentru RULOTA Camper,

RON 59.00
Tova está disponible

Suma

2016 Versiune Îmbunătățită.Ne-am actualizat nostru alamă RV apă regulator de presiune după examinarea altor clienți; noul Nostru plumb reglementare conține o mai durabile manometru cu ulei pentru a preveni frecarea componentelor interne, deosebit de scăzut conținut de plumb, sub conducerea gratuit cerință, și vine cu o GARANȚIE de 1 An.Plumb.Această reglementare a fost modificat pentru a conține cea mai mică cantitate de plumb de orice reglementare de pe piata.Fiecare lot de reglementare este testat să conțină mai puțin decât .13% plumb, sub FSN plumb cerințele .25%.E-mail-ne pentru o copie de testele noastre de certificare.Regulator de ecartament conține ulei pentru a reduce frecarea dintre componentele interne și crește foarte mult durata de viață a produsului.Compatibil cu toate U. S. surse de apă, inclusiv 3/4" furtun de gradina fire și NH fire.Contactati-ne pentru orice întrebări de compatibilitate, făcând clic pe numele magazinului, "Cartlee", și faceți clic pe cere o întrebare buton.Reglabil de până la 160 PSI.Vine cu ușor de instalare ghid.E-mail-ne pentru o copie suplimentară a ghida sau test de control al calității.Conectați feminin montarea pe apa reglabil regulator direct la surse de apă furtunul.Conectați feminin montarea pe furtunul de apă la masculin montarea pe reglabile regulator de apă.Porniți alimentarea cu apă, în scopul de a scoate apa regulatorului și furtunului pentru un minut.Opriți alimentarea cu apă.Conectați furtunul la RVs alimentare cu apă, apoi porniți alimentarea cu apă.Porniți toate RV program pentru a permite aerului să fie aruncat afară din RULOTĂ sanitare - aceasta include pornirea dusuri, robinete, și toalete cu apă.Reglați șurubul de reglare (aflat în partea de sus a capacului de pe regulator) până când este setat la presiunea dorită de lectură.A se asigura că toate RV corpuri au fost oprite în timp ce face ajustări la șurubul de reglare până când ajunge la presiunea dorită de lectură. 2016 Versiune Îmbunătățită.Ne-am actualizat nostru alamă regulator după examinarea altor clienți; noul Nostru plumb reglementare conține o mai durabile manometru cu ulei pentru a preveni frecarea componentelor interne, particuarly scăzut conținut de plumb, sub conducerea gratuit cerință.În plus, filetare sunt testate pentru a se asigura U. S. conforme dimensiune filet și smoală.Regulator nostru este compatibil cu toate U. S. surse de apă.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie