• Nuevo
GPI - EZ-8 12v Combustibil Pompa de Transfer, Manual de închidere Duză, 8 GPM Pompa de Combustibil, 10' Furtun, Cablu de Alimentare, Reglabil pe Conducta de Aspirație (137100-01)

GPI - EZ-8 12v Combustibil Pompa de Transfer, Manual de închidere Duză, 8 GPM Pompa de Combustibil, 10' Furtun, Cablu de Alimentare,

RON 206.60
Tova está disponible

Suma

CARCASĂ din ALUMINIU DURABIL : Fabricate din înaltă calitate turnat sub presiune din aluminiu, de 12 volți pompa de transfer cu oprire manuală benzină fără duză este extrem de fiabile și ușor și va pune stres minim pe rezervor bung.Carcasa din aluminiu robust și rezistent la coroziune pentru a rezista ani de muncă în orice aplicație.RAPID-INSTALARE : EZ-8 GPI combustibil pompă de transfer de 12 v are o instalare ușoară și directă rezervor de montare.Proiectarea de pompa este destinat pentru montare permanentă pe combustibil rezervoare de stocare.ROTARY DESIGN de VITEZE : rotativ echipamentul este proiectat cu mai puține piese în mișcare, ceea ce înseamnă mai puțin de frecare și uzura componentelor sale.Astfel, acest rotativ de viteze va avea mai putine nevoie de reparații și de viață mai lungă decât o pompa rotativa.Atunci când ai nevoie de performanță de încredere în GPI viteze pompele sunt proiectate pentru a oferi.UȘOR DE UTILIZAT : 12 VDC motorul nostru de combustibil pompe de transfer este foarte eficient, deoarece oferă benzină, motorină, etanol amestecuri, și kerosen de la debite de până la 8 GPM.Acest model este design compact permite o instalare ușoară și versatile de montare a pompei. 2 ANI de GARANȚIE : GPI EZ-8 de combustibil pompe de transfer veni cu o garanție de 2 ani și sunt Motorul U. L. Enumerate la U. S. și Standardele Canadiene.EZ-8 are un low-întreținere design și este ideal pentru alimentarea agricole și aplicații auto și este pompa de alegere pentru alimentarea vehiculelor de agrement.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie