• Nuevo
Cresc Light Kit de Benzi 45W, 4 buc 16 Inch LED-uri Cresc de Lumină, Benzi cu Extensia Cabluri, Accesorii Montaj cu efect de Seră,Cresc Raft. Perfect pentru Cultivarea în Interior-(4-Benzi-Kit)

Cresc Light Kit de Benzi 45W, 4 buc 16 Inch LED-uri Cresc de Lumină, Benzi cu Extensia Cabluri, Accesorii Montaj cu efect de Seră,Cresc

RON 49.96
Tova está disponible

Suma

【Ușor de Instalare】Această plantă crește benzi cu LED-uri kit-ul include toate accesoriile pentru o rapidă și ușoară instalare flexibilă.Pls citiți MANUALUL de UTILIZARE inclus in fiecare cutie cu atenție pentru rapid, ușor și în condiții de siguranță de instalare. 【Super-Luminos】-de Înaltă valoare NOMINALĂ.-Bun pentru legume, flori, plante suculente, plante verbena, etc. 【Instalare flexibilă】 puteți alege pentru a lumina plante prin conectarea 4 buc bare de lumină într-un liniar.Puteți alege, de asemenea, să se dubleze lumina pentru plantele de conectarea a 2 bucăți de lumină LED bare în paralel. 【Calitate Premium】în condiții de Siguranță și certificate de calitate de top adaptor de alimentare.Bine-proiectat de aluminiu-corpul de lumină led strip pentru o bună disipare a căldurii. 【Perfect pentru Germinația semințelor, Răsadului, Cultivarea în Interior 】Special concepute spectru de lumină.Perfect pentru germinația semințelor, răsadului, cultivarea de interior.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie