• Nuevo
E-Mail Organizator pentru Wall - Heavy-Duty Mesh Perdeaua Organizator Fișier. Perete Organizator pentru Acte, Dosare, Fișiere Clipboard & Revista Organizației. Mare pentru Acasă, la Birou Clasă Sau Doctor. (Alb)

E-Mail Organizator pentru Wall - Heavy-Duty Mesh Perdeaua Organizator Fișier. Perete Organizator pentru Acte, Dosare, Fișiere Clipboard

RON 49.92
Tova está disponible

Suma

De asemenea, o mare pentru stocarea cărți de bucate și rețete în bucătărie. ★ CULORI UNICE : Acest agățat de perete organizator fișier vine în șapte culori vii, inclusiv profesionale, negru și alb, precum și distractiv de opțiuni, cum ar fi violet și albastru.Nu mai dezorganizat teancuri de hârtie sau un debordant inbox.Colorate opțiuni, de asemenea, face acest lucru o modalitate foarte bună de a organiza copii, școala de lucru, desene, cărți de colorat, și mai mult și sunt un must-have pentru profesori.Posibilitățile sunt practic nelimitate!.Acest agățat mail organizator este suficient de atractiv pentru a utiliza ca un fișier suport montat pe perete sau ca un permanent organizator fișier dacă doriți.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie