• Nuevo
Argint Inserați codul Seringă, Aderenta mare Vopsea de Argint, Conductoare electromagnetic al PCB-ului de Reparații pentru a Repara Circuitul de la Tastatură (0,2 ml)

Argint Inserați codul Seringă, Aderenta mare Vopsea de Argint, Conductoare electromagnetic al PCB-ului de Reparații pentru a Repara

RON 19.34
Tova está disponible

Suma

【Scopul principal】Acest produs este folosit în principal pentru reparatii tastaturi, plăcile cu circuite electronice, etc. Simplu și convenabil de a folosi, de 4 dimensiuni diferite pot satisface nevoile diferite ale utilizatorilor, care permite utilizatorilor de a avea și de a folosi cu pace a mintii. 【Bună performanță】Acest produs are un excelent efect de ecranare electromagnetică, iar produsul nu este ușor să se precipite și strat.Film bun-formarea de performanță, nu de pulbere care se încadrează, tare și durabil de film de vopsea. 【Conductivitate excelentă】 are aderenta puternica la ABS, PC, ABS/PC-ul și alte substraturi de plastic.Pulbere de argint mediu are conductivitate excelentă. 【Mai multe opțiuni】Avem 4 dimensiuni diferite pentru tine de a alege de la.Diferite dimensiuni pot satisface nevoile dumneavoastra diferite.Puteți alege mărimea potrivită în funcție de nevoile dumneavoastră.Opțional volum : 0,2 m L, 0,3 m L, 0.4 m L 0,7 m L. 【După-vânzare de servicii】 Ne concentrăm pe furnizarea de produse de înaltă calitate la prețuri rezonabile.Scopul nostru este satisfactia dumneavoastra.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, nostru cu experiență de echipa de client service va răspunde în termen de 24 de ore.Dimensiune : 0.2 ml.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie